28 de març del 2011

Coca de llardons

La Marta ens ha portat una coca de llardons diferent a la que ja havíem tastat. Res de pasta de full. Aquesta ha estat una coca, coca. Tothom hem reconegut els pinyons i el sucre, però els llardons perduts per entremig de la massa han estat un bon entreteniment per reconèixer'ls.







Ingredients:
4 ous
2 gots de farina
1 got de sucre
1 sobre de llevat
la pell d’una llimona
150 gr de llardons
1 cullerada sopera de mantega
pinyons
una mica de sucre


Procediment:
Barrejar tots els ingredients seguint aquest ordre:
1r els rovells
2n el sucre
3r la mantega fosa
4t la pell de la llimona
5è les clares batudes
6è la farina amb el llevat
7è els llardons picats
afegir els pinyons i el sucre per sobre


Temps:
Escalfar el forn a 250 graus i en el moment que hi posem el pastís baixar-lo a 170.
Ha de coure una mitja hora aproximadament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...