12 d’abril del 2011

Cuscús amb xai estofat

Aquesta és una versió molt personal i senzilla d'un plat de cuscús i xai. Evidentment, no té res a veure amb el que fan a les cases àrabs, però resulta prou bo per emportar a la feina. En un sol plat, portem cereals, verduretes i proteïnes.

Només una cosa: la propera vegada portaré el xai desossat des de casa, perquè sinó és una mica més liat de menjar dins del tupper.



Ingredients:
cuscús precuinat
xai (en aquest cas mitjanes)
ceba
pebrot verd
tomàquet
all
sal

Preparació:
Daurar lleugerament el xai salat en la mateixa cassola on el cuinarem. Daurar la ceba i l'all trinxats en el mateix oli, i posteriorment afegir el pebrot verd, i després d'uns minuts, la salsa de tomàquet. Deixar coure a foc lent. Afegir la carn i una mica d'aigua, i deixar coure uns 15 minuts. Comprovar el punt de sal.
Paral·lelament, coure el cuscús precuinat segons les instruccions de la marca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...