14 d’abril del 2011

Timbal de ceba, espinacs i patata

Un timbal o pastís és una bona opció per dinar a la feina, i aquest és ben senzill. Vist dins del tupper perd presència i es fa difícil imaginar que hi ha....







però una vegada desmotllat... resulta molt atractiu.







Ingredients:
patates
espinacs frescos
ceba


Preparació:
Confitar la ceba a la paella amb oli i sal. Reservar. Passar els espinacs també per la mateixa paella amb una mica més d'oli i refregir amb unes tiretes de pernil del país. Paral·lelament bullir les patates. Quan estiguin cuites, aixafar-les i afegir una mica de mantega, per a fer un puré.
Per muntar el plat, posar al fons del tupper una capa amb la ceba confitada, per sobre una capa amb els espinacs i acabar amb una capa del puré de patates.
Si el mengem en un plat, escalfar dins del tupper i desmotllar.

1 comentari:

  1. mmmh, això té molt bona pinta, Marga... i és molt equilibrat.

    anna

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...