Ingredients:
1/3 part d'un filet de porc
2 patates petites
1 pastanaga
1 ceba
1 carbassó
oli
sal
herbes provençals
Preparació:
Pelar les patates i tallar-les en rodanxes ni primes ni grosses, pelar i tallar unes fines tires de cebes. Tallar el carbassó i la pastanaga en rodanxes mitjanes. Posar totes les verdures a l'estoig del vapor pel microones, sobre la reixeta. Posar a sobre el filet de llom. Afegir un raig d'oli, una mica de sal i les herbes provençals. Tancar i coure al microones uns 8 minuts (segons el microones). Treure el llom i fer talls prims.
Hoy en la fiambrera: Lomo de cerdo a la paisana. Léelo!
Today at the lunch box: Paisana's Pork loin. Read it!
Ces boîtes à lunch: Longe de porc Paisana. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada