Ingredients:
petit tuper amb restes de macarrons saltejats amb baicon i ceba
tuper encara més petit amb pèsols al vapor
tuper amb restes de vedella, ceba i espàrrecs1/2 ceba
oli
Preparació:
Obres la nevera i treus els tres tuppers, ho poses al wok on abans haurem saltejat mitja ceba amb un raig d’oli. Ho barregem i remenem ben remenat. Ho retirem i entuperem.
Notes:
Per fer els macarrons, només cal bullir-los, i quan estiguin cuits afegir-lis el sofregit de ceba i baicon tallat a tiretes petites.
Per fer els pesòls, posar-los en el recipient per cuinar al vapor de Lekué durant 5 minuts.
Per fer la vedella, en el wok afegir mitja ceba amb un raig d'oli i coure suaument, afegir la carn tallada a tires i afegir els espàrrecs verds que haurem tallat en troços i cuit al vapor uns minuts al microones (per així fer la cocció al wok més curta). Salpebrar al gust.
Hoy en la fiambrera: Wok de ternera, guisantes y pasta. Léelo!
------------------------------------------------------------------------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada