Si
menges fora de casa a continuació sabràs com fer-ho de manera
saludable.
- ÉS IMPORTANT PLANIFICAR EL MENÚ:
Recordant les
recomanacions per seguir una alimentació saludable: equilibrada,
suficient, satisfactòria i variada.
- RECOMANACIONS HIGIÈNIQUES:
- Guardar el plat cuinat refrigerat fins al moment de consum i transportar-lo en una bossa isotèrmica.
- És convenient no menjar damunt la taula de treball o pupitre per evitar contaminacions
- CONSELLS PER MILLORAR L’ASPECTE I EL GUST
- No salar la carn abans de posar-la al microones
- Si preparem alguna vinagreta o salsa portar-la independent
- En plats de peix o carn una mica de suc de llimona abans d’escalfar-los els farà més sucosos
- Cuinar la pasta al dente perquè desprès no quedi passada
- Un ÀPAT SALUDABLE ha de presentar de 4 a 6 grups d’aliments (verdures, farinacis, proteics, oli d’oliva, fruita i/o làctics) i també és recomanable utilitzar diferents tècniques de cocció ja que canvien les característiques nutricionals i organolèptiques dels aliments.
Dietista-Nutricionista i
Educadora en Obesitat Infantil
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada