El plat que us proposo és un pastís de peix, on l'element principal és el puré de patata. A més, és una bona manera de reaprofitar aquells talls crus de lluç, rap, etc. que no són tan macos i que no servim a taula.
Ingredients:
puré de patata
lluç esmicolat
gambetes
formatge de gratinar
mantega
Preparació:
Preparar el puré de patata (potser natural, bullint les patates i passant-les pel passapurés, o de sobre). Coure al vapor el peix i les gambetes (jo he utilitzat l'estri de Lekué que tinc i ho he fet al microones en uns 5 minuts). Barrejar el puré i el peix ben trinxat. Posar en una safata, afegir el formatge i gratinar.
La Clara Antúnez diu:
Kcal
|
430
|
Glúcids
|
24,7 g
|
Proteïnes
|
23,8 g
|
Greixos
|
26,9 g
|
Fibra
|
3,6 g
|
Es tracta d'una recepta força calòrica, recomanable per a l'hora de dinar el dia que ens esperi una tarda de molta feina. Una recepta de fàcil digestió ja que els ingredients principals (patata i lluç) han sofert coccions suaus i llargues.
És un tupper força complet que podria anar acompanyat d'una amanida d'enciams o verduretes crues.
Recomanem fruita fresca de postre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada