Ingredients:
200 ml de llet
100 gr de mantega
500 gr de farina (dels quals 150 gr de farina integral)
2 sobres de llevat
2 cullarades de sucre
1 cullarada de sucre amb vainilla
1 cullarada de sal
1 ou
1 clara ou
100 gr de fideus de xocolata
Preparació:
Escalfar la llet i la mantega fins que aquesta es desfaci. Barrejar en un bol la farina, el llevat, la sal i els sucres. Afegir l'ou, la clara d'ou, la llet i la mantega desfeta fins obtenir una masa homogènia. Tapar la masa i deixar-la reposar durant una hora en lloc atemperat. Afegir els fideus de xocolata i barrejar. Colocar la masa en un motlle de briox. Deixar reposar tapat, una hora i mitja més, o fins que es dobli el seu volum. Pintar la superfície amb un rovell amb llet. Coure al forn preescalfat a 200ºC, uns 20 o 25 minuts.
500 gr de farina (dels quals 150 gr de farina integral)
2 sobres de llevat
2 cullarades de sucre
1 cullarada de sucre amb vainilla
1 cullarada de sal
1 ou
1 clara ou
100 gr de fideus de xocolata
Preparació:
Escalfar la llet i la mantega fins que aquesta es desfaci. Barrejar en un bol la farina, el llevat, la sal i els sucres. Afegir l'ou, la clara d'ou, la llet i la mantega desfeta fins obtenir una masa homogènia. Tapar la masa i deixar-la reposar durant una hora en lloc atemperat. Afegir els fideus de xocolata i barrejar. Colocar la masa en un motlle de briox. Deixar reposar tapat, una hora i mitja més, o fins que es dobli el seu volum. Pintar la superfície amb un rovell amb llet. Coure al forn preescalfat a 200ºC, uns 20 o 25 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada