16 d’agost del 2011

Briox amb fideus de xocolata

Un dilluns abans de començar les vacances d'estiu, la Magda ens va portar aquest briox, del qual avui (mea culpa) penjo la recepta (mira que per una recepta que em passen a temps!).


Ingredients:
200 ml de llet
100 gr de mantega
500 gr de farina (dels quals 150 gr de farina integral)
2 sobres de llevat 
2 cullarades de sucre
1 cullarada de sucre amb vainilla
1 cullarada de sal
1 ou
1 clara ou
100 gr de fideus de xocolata


Preparació:
Escalfar la llet i la mantega fins que aquesta es desfaci. Barrejar en un bol la farina, el llevat, la sal i els sucres. Afegir l'ou, la clara d'ou, la llet i la mantega desfeta fins obtenir una masa homogènia. Tapar la masa i deixar-la reposar durant una hora en lloc atemperat. Afegir els fideus de xocolata i barrejar. Colocar la masa en un motlle de briox. Deixar reposar tapat, una hora i mitja més, o fins que es dobli el seu volum. Pintar la superfície amb un rovell amb llet. Coure al forn preescalfat a 200ºC, uns 20 o 25 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...