I ha funcionat! Cap accident en el transport (gràcies als hermètics de Valira de la meva Nòmad). També havia llegit que era millor transportar la pasta i el brou separats... però jo no ho he fet (és clar, que he utilitzat galets), i la sopa ha estat òptima després d'escalfar-la al microones.
El menú del dia l'he acompanyat amb pit de pollastre arrebossada.
Per fer el brou de "cada dia" (els de festa porten més coses):
Ingredients:
- carcassa de pollastre
- os de vedella
- os de pernil
- 1 grapat de cigrons remullats (jo en remullo un bon grapat i congelo els que no utilitzo, i ja els tinc pel proper brou)
- 1 patata
- 1 pastanaga
- 1 puerro (la part verda, la blanca la guardo per a fer cremes)
- 1 ceba
Com ho preparem:
- Posem tots els ingredients amb aigua freda en una olla a pressió i ho deixem coure una hora (si ho coem amb una olla normal,
Comentaris per reaprofitaments:
- De la carn en faig croquetes, dels cigrons humus i de les verdures (sense el puerro) una crema.
------------------------------------------------------------------------------------
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina