Un blanc i negre deliciós cobert amb una mica de xocolata negra desfeta!!!
Tarta gelada de torró
Ingredients:
1 torró de xixona
1/2 l. de nata líquida
3 cullerades de sucre
3 ous
Sucre per a fer el caramel o caramel, directament
Preparació:
Desfer el torró amb una forquilla i reservar. Separar les clares dels rovells i deixem les clares en un bol gran, que és a on treballarem. Reservar els rovells. Muntar las tres clares a punt de neu, i afegir els rovells, barrejant bé. Afegir-ne les 3 cullerades de sucre, la nata i el torró desfet. Caramel·litzar el motlle i posar-hi tota la barreja. Posar-ho al congelador (treure un parell de vegades i remenar abans que es congeli).
1 torró de xixona
1/2 l. de nata líquida
3 cullerades de sucre
3 ous
Sucre per a fer el caramel o caramel, directament
Preparació:
Desfer el torró amb una forquilla i reservar. Separar les clares dels rovells i deixem les clares en un bol gran, que és a on treballarem. Reservar els rovells. Muntar las tres clares a punt de neu, i afegir els rovells, barrejant bé. Afegir-ne les 3 cullerades de sucre, la nata i el torró desfet. Caramel·litzar el motlle i posar-hi tota la barreja. Posar-ho al congelador (treure un parell de vegades i remenar abans que es congeli).
Brownies de xocolata
200 grams de xocolata negra de postres
4 ous
100 grams de sucre
150 grams de farina
100 grams de nous picades
200 grams de mantega (jo vaig fer-lo amb oli d’oliva suau)
Preparació:
Preescalfar el forn a uns 180º C. Fondre els 200 grams de xocolata junt amb la mantega o l’oli (es pot fer al microones). Un cop la xocolata estigui fosa hi hem d’afegir el sucre i ho barregem tot bé. Quan ja tinguem una barreja homogènia apartarem la xocolata del foc i deixarem que es refredi una mica. Després afegir a la barreja els quatre ous, la farina i les nous, barrejant tot amb cura. Reservem a part la massa dels brownies i untem amb mantega/oli i una mica de farina un motlle quadrat pel forn. Un cop preparat el motlle hi afegirem la preparació i ho coem tot al forn durant uns 25 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada