23 d’octubre de 2011

Mercat de mercats

Mercat de Mercats. Aquest any he pogut perdrem per aquest magnífic esdeveniment organitzat per Mercats de Barcelona. En tenia moltes ganes, i crec que els hi vaig contagiar als que m'acompanyaven. És cert que potser m'esperava més trobar-me com en un mercat, sense tant estand de cuines i de vins i amb més de productes de l'hort de proximitat a casa nostra. 


Però tan mateix, em va encantar passejar-me, malgrat la multitud, per algunes parades tradicionals de mercat, i apuntar-me algunes idees per les meves futures carmanyoles. 


Els menjars preparats que trobem als mercats poden ser una magnífica font de propostes per a omplir els tuppers, tant com a model a copiar com, de tant en tant, per omplir-los amb els seus productes.


Faves a  la catalana, calamars en salsa, truita de patates o callos....


Ous farcits, més atractius que els que faig jo.... m'he quedat amb l'idea...

Un gustós bacallà sobre un llit de tomàquets ratllat.... aquest segur que el portaré ben aviat a la feina
I algunes propostes sense cuinar també són ben interessants.


Brotxetes de botifarra amb carbassó i bacon

Uns condiments que potser mai utilitzaré en els meus tuppers...., però la vista se'm va anar al darrera....


Salts especiades

Pebrots tutti colori

I uns dolços que poden ser un valuós recurs per algun dels dilluns dolços a la feina.


Massapà, bombons, guirlatxe.....


Per suposat, també vaig gaudir de la variada oferta de tapes que es podien degustar, pagant i no. 


Pel proper any, em queda pendent assistir també a les xerrades. Ara mateix ja m'ho apunto a la meva agenda.Mercat de Mercats. Hoy hablamos de una feria organizada por Mercats de Barcelona para incentivar la compra en los mercados tradicionales Léelo!

Mercat de Mercats. Today we speak of a fair organized by Mercats de Barcelona to encourage pruchases in traditional food markets.Read it!
---------------------------------------------------------------------------------------

5 comentaris:

 1. Jo vaig ser-hi divendres a la tarda i em va encantar l'ambient festiu que s'hi respirava... ja estic esperant l'edició de l'any que ve! ;)

  ResponElimina
 2. Molt xula aquesta fira, Marga! Jo no la coneixia pas. L'any que ve no me la perdo... quins productes! I si pots assistir a les xerrades encara serà més productiva, la visita. Gràcies pel post!

  ResponElimina
 3. MARINA, m'agrada de poder donar a conèixer una cosa que està bé. Potser per l'any que ve hem de preparar alguna cosa de bloguers i mercats....

  ResponElimina
 4. Moltes gràcies Marga per venir i per gaudir tant amb la fira. L’any vinent tornarem.

  De tota manera no oblideu que cada dia hi ha un "Mercat de Mercats" ben a prop vostre, al mercat del vostre barri. Torneu a descobrir els mercats, els productes, el consell dels paradistes, els serveis (molts tenen pàrking, wifi...)

  Tenim les portes obertes i us estem esperant!!!

  ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...