És el temps que els colors vermellosos i ataronjats, i als mercats ja trobem les primeres carbasses. Però hi ha més productes de la terra que ara tenen el seu temps, com el raïm i els bolets, o les olives, que ja es poden collir per a convertir-se aviat en el líquid daurat.
El blog de Gallina Blanca també fa les seves recomenacions interessantíssimes per aquest mes, i per tota la tardor. Llegiu-les a "Cocina de otoño: despensa y recetas".
Octubre es el mes de las almendras, avellanas, castañas, palosantos, granadas, peras, manzanas, uva, berenjenas, setas, calabazas, naranjas, limones, mandarinas y olivas. También hay un recetario de cocina de otoño. Léelo!
---------------------------------------------------------------------------------------
Jo ja tinc ganes que arribin els caquis que a casa ens agraden molt, i les mandarines que no estiguin àcides, no demano més.
ResponEliminaAh, i que deixi de fer calor d'estiu que no toca, que a Barcelona durant el dia no sabem si som a l'octubre o al juliol.