1 d’octubre del 2011

Octubre, mes de....

Encara que aquests primers dies de tardor recorden més l'estiu que l'estació que estem, el cert és que als matins i als vespres ja refresca. A la tarde es fa de nit abans i els plats calents comencen a venir de gust, especialment sopes i cremes.


És el temps que els colors vermellosos i ataronjats, i als mercats ja trobem les primeres carbasses. Però hi ha més productes de la terra que ara tenen el seu temps, com el raïm i els bolets, o les olives, que ja es poden collir per a convertir-se aviat en el líquid daurat.




El blog de Gallina Blanca també fa les seves recomenacions interessantíssimes per aquest mes, i per tota la tardor. Llegiu-les a "Cocina de otoño: despensa y recetas".




Octubre es el mes de las almendras, avellanas, castañas, palosantos, granadas, peras, manzanas, uva, berenjenas, setas, calabazas, naranjas, limones, mandarinas y olivas. También hay un recetario de cocina de otoño. Léelo!

October is the month of almonds, hazelnuts, chestnuts, persimmon, pomegranates, pears, apples, grapes, eggplant, mushrooms, pumpkins, oranges, lemons, tangerines and olives. There is also a cookbook in the fall. Read it!
---------------------------------------------------------------------------------------

1 comentari:

  1. Jo ja tinc ganes que arribin els caquis que a casa ens agraden molt, i les mandarines que no estiguin àcides, no demano més.
    Ah, i que deixi de fer calor d'estiu que no toca, que a Barcelona durant el dia no sabem si som a l'octubre o al juliol.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...