Fins fa no tant, si deies que menjaves a la feina i que cada dia t'emportaves un tupper, el primer pensament que apareixia al cap dels que no ho feien era que menjaves malament, de restes. Però, ara, noi, resulta que està bé. Què menges més saludable, més econòmic, més variat i el que tu vols, i a més, ho transportes en unes bosses ben xules. Vaja, que aquesta opció de dinar als migdies és tot un encert!
Mireu el que diu la metgessa nutricionista Magda Carlas al program de Josep Cuní, 8 al dia: Es pot menjar bé de tàper.
Però també els germans, i cuiners, Torres parlen dels tuppers i de com han de ser els plats que hi posem, i fins i tot, durant quatre setmanes publicaran una videorecepta per omplir la carmanyola. De totes maneres, el que m'ha semblant més innovador: uns nanos bascos que han inventat la manera de saber si els aliments d'un tupper estan en bones condicions. Bravo, per la idea i per lo joves que són i pensen!!!!
Llegiu, llegiu el pdf al millor estil fotocòpia del passat:
Open publication - Free publishing - More articles
Consejos sobre como llenar la fiambrera. Léelo!
Consejos sobre como llenar la fiambrera. Léelo!
Tupper comments. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------
oh! Molt interessant Marga! Jo menjo de tupper cada dia i aquestes informaciosn van de meravella. Gràcies per instruir-nos sempre. Petons
ResponEliminaA veure si aquesta barra que canvia de colors s'acaba trobant a les carmanyoles, ara que ha costat de llegir... format fotocopia del passat però encara diria més: sembla fotocòpia de fotocòpia :-P
ResponEliminaMerci per la info.
Una informació ben interessant! A casa el Xavi ara menja cada dia de tupper, i a mi ja em va bé... així també em preparo el meu dinar i quan torno de la feina ja el tinc llest! Visca el tupper!
ResponEliminaPetonets
Sandra