26 de gener del 2012

Més tuppers als mitjans

No sé si és que estem al gener (tradicionalment anomenat "cuesta de enero", per allò de que les coses van magres després de la despesa extra del Nadal...) o aquesta "maleïda crisi" (que per tot serveix...), però el cert és que menjar de tupper, tàper, carmanyola o fiambrera s'està revaloritzant, i els mitjans de comunicació ho difonen així.






Fins fa no tant, si deies que menjaves a la feina i que cada dia t'emportaves un tupper, el primer pensament que apareixia al cap dels que no ho feien era que menjaves malament, de restes. Però, ara, noi, resulta que està bé. Què menges més saludable, més econòmic, més variat i el que tu vols, i a més, ho transportes en unes bosses ben xules. Vaja, que aquesta opció de dinar als migdies és tot un encert!


Mireu el que diu la metgessa nutricionista Magda Carlas al program de Josep Cuní, 8 al dia: Es pot menjar bé de tàper


Però també els germans, i cuiners, Torres parlen dels tuppers i de com han de ser els plats que hi posem, i fins i tot, durant quatre setmanes publicaran una videorecepta per omplir la carmanyola. De totes maneres, el que m'ha semblant més innovador: uns nanos bascos que han inventat la manera de saber si els aliments d'un tupper estan en bones condicions. Bravo, per la idea i per lo joves que són i pensen!!!!


Llegiu, llegiu el pdf al millor estil fotocòpia del passat:

Open publication - Free publishing - More articles


Consejos sobre como llenar la fiambrera. Léelo!
Tupper comments. Read it!

------------------------------------------------------------------------------------

3 comentaris:

  1. oh! Molt interessant Marga! Jo menjo de tupper cada dia i aquestes informaciosn van de meravella. Gràcies per instruir-nos sempre. Petons

    ResponElimina
  2. A veure si aquesta barra que canvia de colors s'acaba trobant a les carmanyoles, ara que ha costat de llegir... format fotocopia del passat però encara diria més: sembla fotocòpia de fotocòpia :-P

    Merci per la info.

    ResponElimina
  3. Una informació ben interessant! A casa el Xavi ara menja cada dia de tupper, i a mi ja em va bé... així també em preparo el meu dinar i quan torno de la feina ja el tinc llest! Visca el tupper!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...