7 de novembre del 2012

Pèsols amb verdures

Hi ha dies que la cuina/menjador de l'oficina acull tantes olors de menjars diferents que quan hi entres el que notes és una pudor indefinida, però molesta.


Per contra, hi ha dies en que l'olor boníssima d'un plat fa que el meu cap es tombi... Vull saber de què es tracta, qui l'ha fet, com l'ha fet.

I això em va passar amb aquests pèsols amb verdures del Jordi..... Hummmm, quina flaire tan bona!!!! (encara la recordo).

I aquí està la recepta, en principi, fàcil, fàcil.

Ingredients:
pèsols cuits (en conserva o si són frescos o congelats donar-lis un bull)
pebrot verd
pebrot vermell
ceba
pastanaga
porro
carbassó
albergínia
vi blanc
pernil salat a taquets
sal
oli
pebre

Com fer-ho:
Tallar totes les verdures petitetes. En una cassola posar l'oli, la sal i el pebre. Afegir la verdura i tapar. Deixar coure uns minuts. Afegir el pernil, els pèsols calents. Remenar uns minuts. Afegir el vi, i deixar reduir.

Hoy en la fiambrera: Guisantes con verduras. Léelo!
Today at the lunch boxPeas with Vegetables. Read it!
Ces boîtes à lunch: Pois aux légumes. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

  1. Me n'has fet venir ganes, Marga. Fa molts dies que no faig pèsols estofats com aquests teus tan bons... i els enyoro! A la meva cuina-oficina passa el mateix, sobretot ara, que amb el fred tothom s'escalfa els tuppers al microones... he he. És ben bé que les aromes, de vegades, també fereixen!! Petonets

    ResponElimina
  2. Una recepta fàcil, nutritiva i gustosa! Una manera diferent de menjar els pésols i la verdura en general, que a vegades costa una micona!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...