15 de març del 2013

Sopar amb música... a la Pedrera

Malgrat el que alguns puguin pensar, els que mengem de carmanyola de manera decidida i contenta també ens agrada menjar asseguts a la taula d'un restaurant, amb estovalles, plats i, sobretot, ben servits, sense més esforç que haver triat d'una carta quin plat volem degustar.


Les propostes de restauració a Barcelona ciutat és molt gran, quasi diria que inabastables. Restaurants de tots els preus, cuines i decoracions.

D'entre aquestes, des del passat 8 de març, es pot gaudir d'una proposta que combina gastronomia i bona música en directe en un dels edificis més emblemàtics de la Ciutat Comtal: la Casa Milà (o Pedrera).

El Cafè de la Pedrera, gestionat per la llibreria Laie i ubicat en una de les estances que dóna al Passeig de Gràcia, ofereix sopars musicats els dijous i els divendres amb dos menús especials (de 22 i 39 euros) per l'ocasió de tradició catalana, ideats pel cuiner David Agut i l'assessorament de la Fundació Alícia.


El menú "Sopar amb música" ofereix uns primers sota el fil conductor "De Roses a Manresa passant per Barcelona" (gaspatxo Bulli, caneló barceloní i arròs manresà amb bolets i carbassa), un segons a triar anomenats "Gaudí i els seus colors" (bacallà amb samfaina o vedella en papillota vegetal i patata violeta) i per acabar un postre creat especialment amb motiu del Centenari de la Pedrera.

El menú "Apertiu amb música", ofereix anxoves de l'Escala, embotits artesanals, escalivada de verdures, assortiment de formatges i pa de coca de vidre, entre d'altres.

Tot plegat, cuina, música i espai fan d'aquesta proposta una bona opció per gaudir de les nits barcelonines.

3 comentaris:

  1. Ei! Que jo sóc dels vostres! Cada dia dino de carmanyola, però els dinars i sopars asseguts encara són més complets! I amb música de la pedrera, un festival!! Petons

    ResponElimina
  2. Ho he descobert fa poc!!! Fa dos dijous, de fet, i he de dir que al principi m'espantava una mica el preu, però al final em vaig animar i ho recomano molt. El resum és que vam sopar al cafè de La Pedrera per 35€, i inclou música així que penso que està bé... Si he d'estalviar tota la setmana dinant amb carmanyola per després anar-hi, ho faré jejeje

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...