1 de març del 2013

Un producte, una fira, una festa

És 1 de MARÇ, nom que prové del Déu de la guerra romà Mart (es veu que des d'aquest mes fins a l'octubre els romans podien guerrejar, i els altres mesos descansaven) del 2013, i avui començo una nova proposta en el bloc: un recull de fires i festes on un (o més d'un) productes alimentaris són els protagonistes (per això obvio mercats medievals i setmanals i fires genèriques).


Els meus pares són d'aquells que cada cap de setmana van a visitar una fira o una festa arreu de Catalunya, i em sembla que no són els únics per la manera que apareixen i es consoliden les nombroses iniciatives al llarg i ample del territori. A més, aquestes fires i festes (on es poden degustar i comprar els productes) ens donaran algunes orientacions de quins són alguns dels productes de temporada a la vegada que ens permetrà conèixer productors de proximitat.

El recull que comparteixo és incipient, i espero que amb pocs errors, però us convido a que afegiu els vostres comentaris i propostes per anar fent-lo més i més gran, i per tant més útil i interessant per a tots.

Què el gaudiu!!! 


Hoy en la fiambrera: Un producto, una feria, una fiesta Léelo!
Today at the lunch box:A product, a fair, a festival Read it!
Ces boîtes à lunch: Un produit, une foire, un festival Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

  1. hola, donde puedo consuktar las fires que se hacen cada semana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola "anònimo". Yo aquí publico las ferias gastronómicas que hay este mes de marzo. Si te refieres a otro tipo de ferias, puedes consultar en la web de Generalitat de Catalunya, la agenda cultural. También hay una web que se llama "festacatalunya.cat"

      Espero que te sirva.

      Un saludo

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...