pèsols...al tupper! |
pèsols... in process... |
Ingredients (per a 2 persones):
- 500 gr de pèsols congelats
- 2 cullerades grans de ceba sofregida
- 1 dent d'all
- oli
- 1/2 got petit de vi blanc
- 17" got petit d'aigua
- sal
- 50 gr de pernil a dauets
Com preparar-ho:
- En una cassola, posem un raig d'oli, la ceba sofregida i la dent d'all picada.
- Després d'un parell de minuts, afegim el pernil.
- Dos voltes més i incorporem el vi.
- Deixem evaporar l'alcohol.
- Afegim els pèsols i salem.
- Tres voltes més, i posem l'aigua.
- 15 minuts de cocció amb la cassola tapada, i el plat ja està preparat!
Hoy en la fiambrera: Guisantes estofados con jamón Léelo!
Today at the lunch box: Braised peas with ham Read it!
Ces boîtes à lunch: Pois braisés au jambon Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Aix, sí...! Els pèsols estofats... me'n menjaria cada dia!! A casa van que volen, pel seu sabor, per la rapidesa de cocció i per la versatilitat a l'hora de combinar-los amb altres ingredients... en el teu cas, amb pernil, que bons!!!
ResponEliminaA casa ens costa menjar verdures, fa mesos que tinc els pesols al congelador i els volia cuinar diferents. Fare servir la teva recepta! Quina bona pinta! El vi suposo que es blanc oi?
ResponEliminaHola, "aprenent de cuina", El vi és blanc, si. Espero que t'agradi. Ja explicaràs!
Elimina