Per fer-les més apropiades per aquests dies de calor, he variat la cocció. Enlloc de bullir-les, com sempre, he preferit fer-les al vapor. Diuen que és més sa, però jo he triat aquesta cocció perquè com que les deixa més "cruixents" són ideals per menjar fredes.
Ingredients:
- mongetes verdes, tipus perona (fresques)
- patata
- pastanaga
- tonyina en oli d'oliva
- Treurem les puntes a les mongetes i les tallarem en dos o tres trossos (segons la mida).
- Tallarem les pastanagues i les patates amb la mateixa mida aproximada que les mongetes (així la cocció serà més homogènia).
- Posarem en un estoig de vapor mig got d'aigua sota la reixeta i colocarem les verdures sobre la reixeta.
- Tancarem i courem al microones durant 3 minuts.
- Quan acabi la cocció, deixarem reposar sense obrir durant un parell de minuts.
- Posarem en la carmanyola.
- Millor si afegim la tonyina en el moment de menjar.
- Podem aprofitar l'oli de la tonyina o amanir amb una vinagreta.
- Un ou dur també és un bon acompanyament.
- Per suposat també podem bullir les verdures.
Today at the lunch box: Steamed vegetables with tuna. Read it!
Ces boîtes à lunch: Légumes cuits à la vapeur avec le thon. Lisez-le!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Molt fàcil, sa i bo, aquest tupper d'avui. Petons!
ResponEliminaJo reconec que li poso maionesa... mea culpaaaaaaaa!!! :D
ResponEliminaUn tupper rapidíssim de preparar, molt sa i bo. Algun dia d'aquests caurà!
ResponElimina