Però de vegades, passa, que els papers s'intercanvien, i són els fills els que preparen els tàpers als pares. I aquest és el cas de Sara, qui sembla que ha heretat de la seva branca paterna el gust per la cuina, i per això és qui prepara alguns dels tàpers que menja la seva mare.
Ei, i aquest fet, quasi extraterrestre, succeeix sense que hi hagi cap "inducció" per part de la progenitora. És un acte totalment voluntari. De fet, mentre em deixava tastar aquest gustós arròs, Roser, l'orgullosa mare, m'explicava la facilitat que té la Sara per a preparar un àpat, improvisant amb quatre coses.
M'agrada la idea, i per això des d'avui mateix ja començo a motivar les meves filles per a que aviat em preparin els tàpers.
Ingredients:
160 g d'arròs
4 saltxitxes de porc
1/2 ceba
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
1/2 carbassó
100 g de bolets frescos
500 ml d'aigua o brou
oli
sal
Com preparar-ho:
Tallar les saltxitxes petites, i daurar-les en oli. Retirar-les i sofregir la ceba picada. Passats 5 minuts, afegir els pebrots i el carbassó, també picats petits. Deixar coure 5 minuts més.
Daurar els bolets tallats a trossos, i quan estiguin daurats afegir l'arròs. Daurar 3 minuts, i afegir l'aigua o el brou i salar. Deixar coure uns 18 minuts. Cinc minuts abans de què acabi la cocció de l'arròs, afegir les saltxitxes.
Hoy en la fiambrera: Arroz de montaña para mamá. Léelo!
Today at the lunch box: Mountain rice for Mom. Read it!
Ces boîtes à lunch: Riz de montagne pour maman. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Que bo!!! Me l'apunto per un tupper de dilluns jeje!
ResponEliminaPetons
Fes-ho, i ens ho expliques.
EliminaQuin arrosset més bo, Marga, ve de gust!
ResponEliminaRealment, era bo i senzill.
EliminaSi nos fos per les mares què faríem!!!!
ResponEliminaBé... potser que entrenem a tenir fills....:)
Elimina