Dolors signant el llibre guanyat Foto: Margot |
Va ser el meu primer contacte amb el Semproniana d'Ada Parellada, una de les meves acompanyants de taula en la presentació del meu llibre. El restaurant em va cridar l'atenció pels seus colors, per l'estil molt personal de la cuinera en la decoració, i sobretot, per la manera de ser de la mateixa Ada, sempre tan alegre, motivadora i empàtica (de la manera que em va parlar d'un nou plat que havia fet aquell matí per a una sessió de fotos i del qual només quedaven tres raccions de seguida em va convèncer per demanar-m'ho: cake d'olivada amb mousse de brandada de bacallà, tomà ja!).
Va ser un dinar perfecte, pel menjar i per la companyia. Amb Dolors havíem coincidit en una xerrada sobre cuina en el Centre Cívic Monstseny de Vic, encara que per la xarxa i per telèfon ja ens havíem parlat en diverses ocasions. Però amb Margot era la primera vegada que coincidíem, i va ser tot un plaer per l'energia i positivisme que transmet, amb la qual aconsegueix fer sentir a qualsevol la comoditat d'estar entre amics. També havia coincidit en algun sarau amb Mónica i Miquel, però tots vuit vam xerrar de valent. Vam parlar i parlar, de menjar, per suposat, però també d'atrezzos fotogràfics algun dels quals hauré de posar en pràctica.
Pels curiosos, de dreta a esquerra: Margot, Ada, Mónica, Neus, Miquel, Olga, Dolors, Joan i Marga Foto: Margot |
Però, sembla que el premi no acabava aquí, i dissabte a la tarda també vaig anar convidada a un dels berenars (ara són berenars, perquè pel que vaig sentir abans eren picnics) que també organitza Margot per trobar-se amb amics blocaires i de nouvinguts en algun lloc especial i amb encant pels "foodies".
Aquest cop, l'espai escollit va ser la Cookiteca del carrer Santaló de Barcelona. No hi havia estat mai. És una botiga plena de coses i cosetes per la cuina que et criden "Compra'm!!! Em necessites!!!" encara que no sàpigues ni per què serveixen (reconec que fent orelles sordes als meus desitjos hi vaig poder passar sense firar-me. Ja serà en una altra ocasió). I al fons, a través d'una gran vidriera es veu la zona de taller de cuina.
Un espai acollidor, on els que ens vam reunir (Els fogons de la Bordeta, April's Kitch, Cuinetes, Nina's Kitchen, Food and Cakes, The Little Hunter, Els meus plats, Las recetas de Manu, La Tata Conxi, Insta-cook, i Cenefas de flores) vam berenar el que nosaltres mateixos havíem cuinat per compartir (salat i dolç, per suposat). Més de dues hores de parlar i compartir, i com bons bloguers, de fotografiar i de menjar. No sé com vam poder endrapar tant!
A més, ens en vam anar a casa amb una mica del que va sobrar (aquí no es llença res) i amb uns preciosos obsequis per a no parar a la cuina i segur que omplir uns quants tàpers ().
Gràcies a Neus de Cookiteca i als sponsors Bra, Silikomart,Ingredissimo i Home Chef, pels obsequis del berenar, i gràcies a Margot per una setmana amb tants premis en un sol premi!
Hoy en la fiambrera: Las meriendas de Margot. Léelo!
Today at the lunch box: Margot Snacks. Read it!
Ces boîtes à lunch: Margot Snacks. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
T'ha quedat ben maco aquest post, ple de Margot...Ho mereix, una personalitat magnética.
ResponEliminaHo vam pasar ahir!!! Petons!
Me encanto volver a un sarao y volver a verte en el como la protagonista del sarao y ademas compartir mesa comida y terlulia con tod@s.
ResponEliminaYa veo que el sabado volvistes a tener otro sarao y ademas con unas delicatesen culinarias de categoria a juzgar por las fotos en la merienda,me alegro mucho.
Buena semana
Peto
Marga, fue estupendo, la verdad es que acabamos a puntito de explotar!! Me encantó conocerte, espero repetir la experiencia. Bss.
ResponEliminaVa ser unes hores genials!!! I veig que tu vas repetir el dissabte ;-)
ResponEliminaUna abraçada
Tens un regalet al meu blog.
ResponEliminaBesades!
Abril, Miquel, Conchi i Dolors ha estat una setmana estupenda. Gràcies a tot per estar-hi!
ResponEliminaFantástica descripció. Quina setmana mes intensa......I que bó el teu puding!!!!
ResponEliminaLa veritat es que va ser una tarda fantástica i me va agrada molt coneixer-te
Petons