I una de les receptes trobada i adaptada han estat uns ous farcits de camagrocs. Em va agradar la idea. Els ous, tan versàtils, mai no me'ls havia imaginat farcits de res més que no fos tonyina, i aquesta recepta en va obrir els meus ulls.
A més, són perfectes per a menjar a temperatura ambient (cosa que darrerament em demana força gent).
Ingredients:
- 2 ous
- 50 g de camagrocs saltats a la paella (amb una mica d'oli, all i julivert)
- 1/2 iogurt tipus grec
- sal
Com preparar-ho:
- Bullim els ous.
- Quan estiguin cuits, refredem i traiem la closca.
- Tallem per la meitat i separem el rovell.
- Reservem en un bol, on afegim els camagrocs tallats petits (en reservem 8 sencers per a decorar) i dues o tres cullerades de iogurt.
- Barregem bé i salem al gust.
- Quan quedi com una pasta, farcim les meitats d'ous i cobrim amb una petita cullerada de iogurt.
- Situem els ous sobre un llit de canonges en el tàper.
- Decorem cada meitat amb els camagrocs que hem reservat.
Hoy en la fiambrera: Huevos rellenos de rebozuelos. Léelo!
Today at the lunch box: Eggs stuffed with chanterelle. Read it!
Ces boîtes à lunch: Oeufs farcis avec des chanterelles. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada