18 de desembre del 2014

Intens 2014

El 2014 ha estat un any intens al voltant del blog. A primers d'any RBA va publicar el llibre "L'hora del tàper", i entre promocions, xerrades, col·laboracions, tallers i saraus, he continuat cuinant tàpers i compartint-los amb els que busqueu una mica d'inspiració per a preparar les vostres carmanyoles.

He cuinat moltes coses noves, i la majoria estan al blog, encara que també és cert que unes quantes han quedat a la recamara, però no dono molt més a l'abast. Amb tot, puc dir que cada dues setmanes un dels tàpers que m'he menjat no l'havia preparat abans. Vaja que era una "innovació". I això em porta a pensar que dinar de tàper NO ÉS AVORRIT (si més no, tant!).



Hoy en la fiambrera: Intenso 2014. Léelo!
Today at the lunch boxIntense 2014. Read it!
Ces boîtes à lunch: Intense 2014Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...