I aquesta albergínia a la bolonyesa és una carmanyola ràpida i fàcil, però a la vegada que fa que els companys de taula la mirin amb cara de "com t'ho has currat, no?"
El que ells no saben és que utilitzo més d'un truc: l'estoig de vapor i una salsa bolonyesa que tinc al meu congelador (feta fa unes quantes setmanes, un dia que vaig fer com 5 pots).
Ingredients:
- 1 albergínia petita
- 4 cullerades grans de salsa bolonyesa feta a casa
- Formatge ratllat emmental
Com preparar-ho:
- Rentem l'albergínia i la tallem per la meitat longitudinalment.
- Amb un ganivet li fem quatre talls a la polpa.
- Posem les dues peces sobre la reixeta de l'estoig de vapor, amb la polpa cara avall.
- Coem al microones durant 9-10 minuts, a 800 Wa.
- Traiem, i separem una mica la carn de l'albergínia.
- Li afegim dues cullerades de salsa bolonyesa a cada meitat, i cobrim amb el formatge.
- Gratinem o escalfem al microones per a desfer el formatge.
Today at the lunch box: Eggplant Bolognese. Read it!
Ces boîtes à lunch: Aubergine Bolognese. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada