12 d’abril del 2015

Darna Go & Bag Lifestyle

En plena primavera el temps ens acompanya i, fins i tot, ens convida a començar a sortir a parcs i jardins propers de la nostra feina a dinar el nostre tàper.


Aquesta possibilitat, que només els valents també fan a l’hivern, és una mesura efectiva de desconnectar de la feina al migdia, de carregar piles, a més d'airejar-nos i de què veiem la llum del Sol aquells que sortim de matí de casa i tornem de tarda-nit (i que a l’hivern significa sortir a fosques i tornar a fosques).


Quan ens plantegem aquests pícnics, ens cal disposar de bosses que a més del tàper amb el nostre menjar portin altres coses que ens poden menester, com els coberts i una ampolla reutilitzable, i que a la feina tenim a mà com a material comunitari. I en aquest sentit, existeixen al mercat les bosses porta tàpers de Darna Go & Bag. Són unes bosses lleugeres, toves, que inclouen en la bossa dos hermètics, uns coberts i una ampolla reutilitzable, perquè recordem que les ampolletes d'aigua que comprem només és aconsellable utilitzar-les una sola vegada.

Els tàpers (de 600 ml), lliures de BPA i aptes per microones, rentavaixelles i congelador, són translúcids, la qual cosa va bé si en tenim molts a la nevera preparats, per no confondre’ns de quin ens toca emportar, ni haver d’etiquetar-los, ni haver d’obrir-los un per un per veure què hi ha. L'ampolla de mig litre, té una forma quadrada i força ergonòmica, que es tapa a pressió i a rosca, i també és transparent i lliure de BPA. Els coberts (forquilla, cullera i ganivet) són metàl·lics (i a proporció és el que més pesa del conjunt), i van dins d'un estoig rígid on també els podrem guardar després del seu ús per a què no vagin tacant la bossa.


Ja veieu que no tenim excuses per a sortir amb el bon temps a l'exterior a menjar-nos els nostres tàpers!

Hoy en la fiambrera: Darna Go & Bag LifestyleLéelo!
Today in the lunchboxDarna Go & Bag Lifestyle. Read it!
Ces boîtes à lunch: Darna Go & Bag LifestyleLisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

  1. Tens raó cada vegada mes ens hem passat a la cultura de la carmanyola i a mes es pot menjar sa. Felicitats pel teu bloc m'ha encantat.
    T'animo a fer una ullada al meu post d'aquesta setmana i veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i a faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...