És la manera de, tot i dinar a casa, no passar per la cuina ni per casualitat (nenes i marit s'encarreguen de l'amanida i l'aperitiu), un descans ben merescut, diria jo.... i si a més em sobra una miqueta, millor que millor, perquè així durant la setmana m'emportaré una amanida excel·lent a la feina.
Ingredients:
- 1 cabdell de Tudela
- restes al gust de pollastre a l'ast sense pell
- 1 poma Fuji
- 1 cullerada sopera de panses
- Per la vinagreta:
- 2 parts d'oli d'oliva verge extra
- 1 part de vinagre de poma
- sal al gust
- 1 cullerada de cafè de mel de romaní
- Netegem el cabdell i el tallem en rodanxes d'un dit de gruix.
- Tallem el pollastre a daus.
- Tallem la poma amb pell en daus irregulars en el moment de menjar l'amanida.
- Afegim les panses.
- Condimentem amb la vinagreta, que haurem fet emulsionar sacsejant el recipient o setrill on la portem.
- La poma tallem-la en el moment de menjar per evitar l'oxidació.
- Podem portar en un tàper petit el pollastre i les panses, i acabem de preparar l'amanida a la feina.
- Podem fer servir altres tipus d'amanides (escarola, roure, etc.)
Today at the lunch box: Chicken salad, apple and raisins with honey. Read it!
Ces boîtes à lunch: Salade de poulet, pommes et raisins au miel. Lisez-le!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada