Encara que hi ha tantes versions com gent que la prepara, el que sempre ha de portar són unes bones patates, saltxitxes, ceba i cogombres en vinagre o adobats. Per a la salsa, si és que no ens la mengem a casa, és aconsellable d'utilitzar maionesa comercial, per a no tenir problemes de què es faci malbé, o bé condimentar-la amb una senzilla vinagreta.
Ingredients (x1 tàper):
- 1 patata gran
- 1/2 ceba tendre
- 1 saltxitxa de frankfurt
- 4 cogombrets en vinagre
- Per la salsa:
- 3 cullerades de maionesa
- 1 cullerada de mostassa
Com preparar-ho:
- Rentem les patates i les bullim senceres amb pell en abundant aigua amb sal durant uns 20 minuts o fins que estiguin cuites (per assegurar-nos que estan cuites podem punxar amb un ganivet les patates abans d'apagar el foc; la fulla ha d'entrar suau).
- Tallem la ceba en daus molt petits i ho posem en un bol, juntament amb les saltxitxes i els cogombrets tallats a rodanxes.
- Refredem les patates en aigua freda, pelem i tallem a daus grans.
- Afegim dins el bol amb els altres ingredients.
- Per fer la salsa, barregem la maionesa i la mostassa.
- Aboquem la salsa sobre l’amanida i remenem amb suavitat, per no trencar la patata, fins que quedin condimentats tots els ingredients.
- Posem al tàper.
Hoy en la fiambrera: Ensalada alemana. Léelo!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada