Però la veritat és que no em venia de gust tornar a menjar-les de la mateixa manera, així que vaig decidir fer una crema ràpida de llenties que, a més, tingués un gust diferent de les llenties menjades el dia d'abans, per això els vaig afegir una mica de curri.
Preparar aquesta crema no em va portar més de 5 minuts (de fet la vaig fer abans de sortir de casa cap a la feina) i va ser plat únic (igual que ho havien estat les llenties del dia d'abans), acompanyada per una mica d'amanida i una taronja (la vitamina C fa que el nostre cos absorbeixi millor el ferro dels llegums, paraula de la nutricionista-dietista de capçalera d'aquest blog Rosa Baró).
Ingredients:
- 150 g de llenties estofades
- 75 ml de llet evaporada
- 1 culleradeta de cafè amb curri
- Posem les llenties estofades (amb tot el que hàgiu posat) en un pot.
- Triturem fins que quedi ben fi.
- Afegim la llet i el curri i triturem una mica més.
- També ho podem fer amb només llenties cuites, però perquè tingui un gust més intens, afegim una mica de sofregit de ceba i tomàquet.
- La quantitat de llet és a gust de com de cremosa o líquida ens agradi la crema.
- Si ens agrada amb un gust de curri més intens, n'afegirem més quantitat.
- Podem substituir el curri per cúrcuma, per exemple.
Today at the lunch box: Quick lentil cream with curry. Read it!
Ces boîtes à lunch: Crème de lentille rapide au curry. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Good Article thanks for sharing
ResponEliminavirat kohli height
veronica perasso
heidi gardner height
heidi gardner height
Toosii-height
toosii-height