Però la veritat és que no em venia de gust tornar a menjar-les de la mateixa manera, així que vaig decidir fer una crema ràpida de llenties que, a més, tingués un gust diferent de les llenties menjades el dia d'abans, per això els vaig afegir una mica de curri.
Preparar aquesta crema no em va portar més de 5 minuts (de fet la vaig fer abans de sortir de casa cap a la feina) i va ser plat únic (igual que ho havien estat les llenties del dia d'abans), acompanyada per una mica d'amanida i una taronja (la vitamina C fa que el nostre cos absorbeixi millor el ferro dels llegums, paraula de la nutricionista-dietista de capçalera d'aquest blog Rosa Baró).
Ingredients:
- 150 g de llenties estofades
- 75 ml de llet evaporada
- 1 culleradeta de cafè amb curri
- Posem les llenties estofades (amb tot el que hàgiu posat) en un pot.
- Triturem fins que quedi ben fi.
- Afegim la llet i el curri i triturem una mica més.
- També ho podem fer amb només llenties cuites, però perquè tingui un gust més intens, afegim una mica de sofregit de ceba i tomàquet.
- La quantitat de llet és a gust de com de cremosa o líquida ens agradi la crema.
- Si ens agrada amb un gust de curri més intens, n'afegirem més quantitat.
- Podem substituir el curri per cúrcuma, per exemple.
Today at the lunch box: Quick lentil cream with curry. Read it!
Ces boîtes à lunch: Crème de lentille rapide au curry. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
This is only the internet My organization is choosing all around you. Kudos in your webpage, We add your email your blog.
ResponEliminahealth magazine
Thanks for sharing Articles
ResponEliminathetechiefinds.com
Good Article thanks for sharing
ResponEliminavirat kohli height
veronica perasso
heidi gardner height
heidi gardner height
Toosii-height
toosii-height