La podem comprar i tenir-la a mà a la nevera, o fer-la en un pim pam nosaltres mateixos a casa, tant si comprem l'alfàbrega fresca o en tenim plantada a casa.
Per acabar de donar-li un toc fantàstic, espolsem per sobre de la salsa formatge parmesà ratllat.
Ingredients:
- 15 fulles d'alfàbrega grans (però una mica al gust)
- 100 ml oli d'oliva verge extra
- 50 g de pinyons
- 1 dent d'all
- sal
- Posem a la batedora l'oli, l'alfàbrega, la sal i els pinyons.
- Triturem al gust (més o menys segons ens agradi trobar la fruita seca en trossets o no).
- Podem canviar els pinyons per altra fruita seca, com ametlla crua, anous, avellanes....
- La salsa va bé per la pasta, però també per amanir les amanides.
- No és el mateix, però si no tenim alfàbrega fresca, podem posar de seca (un parell de cullerades).
Today at the lunch box: Pesto sauce. Read it!
Ces boîtes à lunch: Sauce au pesto. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada