18 de maig de 2011

Wok de vedella, pèsols i pasta

I arriba un dia de la setmana, que tens la nevera plena de recipients plens de petites restes de menjar, i penses.... no ho puc llençar, què faré? I al Jaume, que és un artista de la innovació culinària se li va acudir de barrejar-ho tot, això si, en un wok, per donar-li un toc exòtic.




Ingredients:
petit tuper amb restes de macarrons saltejats amb baicon i ceba
tuper encara més petit amb pèsols al vapor
tuper amb restes de vedella, ceba i espàrrecs
1/2 ceba
oli


Preparació:
Obres la nevera i treus els tres tuppers, ho poses al wok on abans haurem saltejat mitja ceba amb un raig d’oli. Ho barregem i remenem ben remenat. Ho retirem i entuperem.


Notes:
Per fer els macarrons, només cal bullir-los, i quan estiguin cuits afegir-lis el sofregit de ceba i baicon tallat a tiretes petites.
Per fer els pesòls, posar-los en el recipient per cuinar al vapor de Lekué durant 5 minuts.
Per fer la vedella, en el wok afegir mitja ceba amb un raig d'oli i coure suaument, afegir la carn tallada a tires i afegir els espàrrecs verds que haurem tallat en troços i cuit al vapor uns minuts al microones (per així fer la cocció al wok més curta). Salpebrar al gust.


Hoy en la fiambrera: Wok de ternera, guisantes y pasta. Léelo!
Today at the lunch boxWok beef, peas and pasta. Read it!
Ces boîtes à lunch: Wok de boeuf, les pois et les pâtes. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...