9 de gener de 2012

Gall d'indi en escabetx

Aquesta és la recepta d'un dels plats que vam menjar en el nostre Dinar de Nadal.... de tupper, el que va portar la Marta: el gall d'indi en escabetx. 






Ja veureu que és molt fàcil de fer, i si voleu variar la carn, podeu utilitzar pollastre o conill. A més, com que és una conserva, el podeu preparar avui, i menjar-lo més endavant.


Ingredients:
gall d'indi tallat a daus 
ceba, força tallada no massa fina
alls, pot ser el cap sencera i sense pelar o com es vulgui
llorer
pebre, en pols i en gra
sal
farigola i altres espècies i/o herbes (opcional)
oli
vinagre
aigua

Preparació:
Posar en fred tots els ingredients en una cassola i cobrir a parts iguals amb oli, vinagre i aigua. Posar-ho al foc i que cogui a foc lent durant força estona.


Aquesta és la recepte original però jo escatimo la quantitat d'aigua perquè quedi més concentrat, -- diu la Marta.

Que vagi de gust i bon profit!





Pavo en escabeche. 
Léelo !
Marinate turkey. 
Read it ! 
--------------------------------------------------------------------------------------- 

3 comentaris:

  1. Ha de ser boníssim. Jo ho faig amb conill i també queda molt tendre... quina bona proposta, amb gall d'indi! Petonet

    ResponElimina
  2. No acostumo a fer escabetxos, però veient el teu i la facilitat... veig que n'hauria de fer més :)

    ResponElimina
  3. MARINA i STARBASE, proveu-lo. Boníssim i molt fàcil.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...