1 d’agost del 2012

Els osets Haribo a la cuina

Els ossets Haribo, quasi tothom els coneix, especialment els que tenim canalla. Són unes gominoles de cinc gustos i colors (que corresponent a productes naturals), que ja fa 90 anys que van ser inventades a Alemanya per un pastisser.




A casa, fins ara, ens les mengem tal com surten de la bossa, però es probable que a partir d'ara també les afegim a algun postre...(especialment en les coques de vidre).


I per què? Doncs perquè ara sé que es poden fer servir.


I això? Déu m'ha il·luminat? Nooooooooooooo.


Ho he après en el taller per a blocaires (al que vaig ser convidada, guau, quin honor!) que va organitzar l'empresa Haribo amb seu a Banyoles per celebrar el mencionat aniversari. Aquests van proposar a la cuinera Ada Parellada i el seu equip el repte de crear postres amb "ositos Haribo". 


Quin lio si m'ho haguessin proposat a mi! Però, per ells no. Es van ensortir a les mil meravelles, i van presentar unes propostes atractives (i si no mireu les fotos!).


En el taller les blocaires (si, si, totes érem dones) conegudes i per conèixer vam treballar de valent: massa per aquí, farina per allà, clares a punt de neu, fotos, osito que ens mengem, forns que es resistien a escalfar-se, microones que bullen i no escalfen, davantals que s'embruten, temps que s'ha de vigilar, pregunta per aquí, explicació més enllà, tast.... Vaja! tot un tràfec.




I per acabar: A BERENAR!!!!! Una taula magníficament parada (per a un regiment de cavalleria i no per una dotzena de bloguers esgotades) que ens deia MENGEU-NOS... (els de casa van estar contents amb els que els hi vam portar de sobres. Una vegada més em vaig oblidar el tupper a casa, llàstima! La propera no em passarà).



Hoy en la fiambrera: taller ositos HARIBO Léelo!
Today at the lunch boxHARIBO's workshop. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...