12 d’agost del 2012

Imatges per a "foodies" a Tolosa de Llenguadoc

Jo no sé si em defineixo a mi mateixa FOODIE (terme anglès que defineix als amateurs que els agrada tot el que gira al voltant de la cuina i del menjar, i que per si mateix els diferencia dels "gourmets"), però el cert és que en uns escassos 25 metres del carrer de Víctor Hugo de Tolosa de Llenguadoc (vaja, de Toulouse, França) vaig gaudir enormement, i en vaig prendre 5 imatges per a compartir (de seguida vaig visualitzar aquest post).

Hi ha el mercat cobert de Víctor Hugo, on nombroses parades oferien mil i un productes per al consum diari.
Parada exterior del Mercat de Víctor Hugo
Una de les botigues de la cadena de parament de la llar i de la cuina de TROUBLE OBSESSIONEL CULINAIRE. Ratlladors de pastanagues, talladors de patates, ganivets, cassoles, maquines, paelles... mil estris que voldria comprar però que no sé on posar i per tant només miro. Podeu mirar tot el que tenen a la seva web: http://www.toc.fr/

Porta d'entrada a la botiga amb una cuina solar en exposició
La botiga de formatges Betty. Artesanals, de qualitat.... l'olor que surt de la botiga només passant per davant ho diu absolutament tot.

La foto no transmet l'olor.... llàstima!
El forn de pa Víctor Hugo. Tot tipus de preparacions artesanals de pa, entrepans, quirches, croque monsieur, etc. Un no sap que triar!

Pans al forn Víctor Hugo
I per acabar, a l'altre cantonada un de les botigues Busquets, on trobar vins, licors, champagnes, patés, melmelades. Un lloc perfecte per a trobar un bon regal!

Colmado Busquets

Hoy en la fiambrera: Gastroimágenes de Toulouse Léelo!
Today at the lunch boxToulouse's pictures. Read it!
Ces boîtes à lunch: des images de Toulouse. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...