LHdT: el llibre

La vida és plena de sorpreses bones i dolentes, però avui en parlaré de les primeres. Quan ja fa alguns anys vaig començar aquest blog, mig de broma per compartir les receptes "dels dilluns dolços" amb els companys de feina, no em pensava que aquest seria la raó que em portaria a ser autora d'un llibre de receptes en suport paper.



Però tot va començar fa més d'un any, quan vaig rebre un correu de la Carlota. Era agent literària de Silvia Bastos SL, i em proposava que escrivís un llibre de receptes de tàper --no podia ser un altre tema perquè en tàper menjo i és de tàpers que en sé-- que ella trobaria una editorial interessada a publicar-lo. Em va sobtar, a la vegada que la proposta em va donar (i encara em dóna) molt de respecte i un cert vertigen. Però vaig acceptar el repte. Jo que sempre he treballat darrere dels llibres, ara seria autora! 


I gràcies a RBA-La Magrana, la qual va acceptar la idea cap al mes de maig, avui ja està el "meu" llibre de receptes per a tàper a les llibreries: L'hora del tàper.


El llibre, ofereix més de 50 receptes (algunes ja han vist la llum al blog i d'altres no) senzilles i saludables plenes de petits consells per a variar-les i que es converteixin com a mínim en el doble de propostes. Tot plegat, per a què siguin una font d'inspiració per "aquells dies que no sabem què posar al tàper de l'endemà". Perquè, tal com explico en el Decàleg del bon "taperista", al principi del llibre, un dels fets més habituals entre els que preparem i mengem tàpers cada dia és la falta d'idees per omplir-los.


"L'hora del tàper" és ara també un llibre a paper, però que ofereix alguns continguts via internet  per descarregar. Com aquest planificador mensual que us podeu adaptar als vostres gustos. Si penseu els menús d'una setmana, més endavant ja pensareu en tot un mes, veureu com és de fàcil preparar tàpers saludables i variats en poc temps! 




També us deixo un dibuix de la creu de Santiago, que si l'imprimiu, retalleu i plastifiqueu ja la teniu per fer-la servir tota la vida.


Finalment, podeu veure l'àlbum de fotos de les receptes proposades al Pinterest, perquè encara que el llibre té uns dibuixos al·legòrics ben macos i amens, una imatge del tàper final sempre és d'agrair.

Pinterest L'hora del tàper: el llibre
Estic contenta de tenir aquest llibre a les mans. I tot gràcies al blog, que només que em dóna coses bones i satisfaccions, però també gràcies als de casa per la seva paciència i ànims, als de la feina per ser uns incondicionals i a tots els que hem llegiu per donar vida a tot plegat.

Espero que us agradi el llibre i us sigui útil, i en aquest blog trobareu l'espai per comentar i compartir el "món tàper".

P.V.P. 15€

Salut "taperistes"!

Han parlat del llibre L'hora del tàper:
  • Programa "Dos a la Cuina", Onda Cero. 9 de gener de 2014 (min. 28:18)
Escolteu
  • Diari Ara. 10 de gener de 2014
  • Programa "Pensió Completa", TV Badalona, 14 de gener de 2014 (min. 16:30-31:00)

  • Programa "Vespre a la 2", TVE, 17 de gener de 2014




  • Programa "Directe4", secció "4 Fogons", RNE4, 23 de gener de 2014


Escolteu



  • Programa "A foc viu", Ràdio Montcada. 27 de gener de 2014



  • Programa "Matins en xarxa", secció "Som els millors", de La Xarxa. 29 de gener de 2014




  • Programa "La Mañana fin de semana", COPE. 9 de febrer de 2014 (min. 39:45)
  • Programa "Somos quen", Radio Galega. 9 de febrer de 2014 (min. 1:10)
  • Revista "Ara tu", diari Ara. 9 de febrer de 2014

  • Programa "La tribu de Catalunya Ràdio", secció "Coll avall", Catalunya Ràdio, 24 de febrer de 2014
  • Programa "Tu i jo", Ràdio Canet. 10 de febrer de 2014 (min. 25:20)

5 comentaris:

  1. felicitatssssssss no m'havia assabentat de res, ràpid, vaig a buscar el llibre!!!!

    ResponElimina
  2. Estic molt contenta de què hagis estat a l'estand de les Biblioteques de L'Hospitalet la diada de Sant Jordi. Haver aconseguit el teu llibre amb dedicatòria no té preu, encara que jo en aquell moment estigués en una altra biblioteca, gràcies també a les meves companyes que em van aconseguir l'últim exemplar, que serà el meu llibre de capçalera a la cuina durant moooolt de temps (fins que en treguis un altre).

    ResponElimina
  3. Felicitats Marga, molt bona feina i millors receptes.
    La feina ben feta porta recompenses, en el teu en forma de publicació.
    Ara has de pensar en digital i parlar amb RBA, poder una App pel 2016... ;)

    ResponElimina
  4. Que bo, Marga, ara feia temps que estava desconnectada del món taperístic i com que he recuperat l'afició he vist l'entrada... Moltíssimes felicitats, les bones receptes, la constància i l'experiència tenen premi! Vull un exemplar del llibre, el buscaré! ;-) Una abraçada! Magda

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...