Dóna bon ressultat i és molt i molt ràpida de fer (en menys de 30 minuts). Segur que triomfareu!!!!
Ingredients:
- 2 làmines de pasta de full congelada
- 150 gr de llardons ben trinxats (jo utilitzo l'un, dos, tres)
- ou batut
- sucre (a ull, com dos grapats generosos)
- pinyons (al gust un 50 g)
- Estirarem la pasta de full ben prima.
- La col·locarem sobre una safata de forn coberta amb paper de forn.
- Posarem per sobre els llardons.
- Ensucrarem al gust.
- Cobrirem amb l'altra làmina de pasta de full.
- Tancarem la coca, tot prement les dues planxes de pasta de full, o com si fessim crestes.
- Pintarem la coca.
- Punxarem tres o quatre vegades (per evitar que es trenqui dins del forn).
- Decorarem amb els pinyons i el segon grapat de sucre.
- Courem al mig del forn (amb l'aire ja va bé) uns 15 minuts a uns 180ºC (segons el forn de cadascun, i amb el forn preescalfat a 200ºC).
- Deixarem refredar, i a menjar!
Today at the lunch box: Cracklings Cake. Read it!
Ces boîtes à lunch: Coca cretons. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada