Ingredients :
500 g de mató
4 ous
1 got, de la mida de tallat, de llet
1 got de sucre ( mida de tallat)
la pell d’una llimona ratllada
Elaboració:
Poseu a la batedora el mató, els ous , el sucre i la llet. Bateu tot vigilant que no quedin grumolls.
Incorporeu la pell de la llimona ratllada i torneu a barrejar.
Poseu la barreja en un motlle a dins del forn a uns 200º, col·locant-lo a la part mitja, durant uns 30 minuts.
Per comprovar si ja està cuit , punxeu amb un escuradents i si surt net està cuit. Treure del forn i deixar-lo refredar a temperatura ambient.
Segons el Joan es pot servir acompanyat de melmelada de gerds .... ho podem provar !
500 g de mató
4 ous
1 got, de la mida de tallat, de llet
1 got de sucre ( mida de tallat)
la pell d’una llimona ratllada
Elaboració:
Poseu a la batedora el mató, els ous , el sucre i la llet. Bateu tot vigilant que no quedin grumolls.
Incorporeu la pell de la llimona ratllada i torneu a barrejar.
Poseu la barreja en un motlle a dins del forn a uns 200º, col·locant-lo a la part mitja, durant uns 30 minuts.
Per comprovar si ja està cuit , punxeu amb un escuradents i si surt net està cuit. Treure del forn i deixar-lo refredar a temperatura ambient.
Segons el Joan es pot servir acompanyat de melmelada de gerds .... ho podem provar !
Bon dia Marga, m´agradat molt el teu blog.
ResponEliminaProvaré de fer aquest pastís de brossat, pero tenc un dupta, no poses una capa de masa folrant el motlle, o així mateix no s´aferra??.
Salutacions desde Menorca.
Mary