L'Elena abans de ser mare, i fer pare a en Jordi, ens va voler obsequiar a tots amb un gustos pastís de flam. Tant va ser l'èxit que va tenir, que alguns dels que diuen que no s'apropen a la cuina ni per agafar un got d'aigua, fa dies que insisteixen en que publiqui la recepta (mea culpa aquesta poca activitat en el bloc!).
Ingredients:
5 ous
1 got de sucre
100 grs de melindros
200 grs d'ametlla molta crua
2 gots de llet
3 cullarades de vainilla ensucrada
carmel de sucre (unes 3 cullarades de sucre)
Elaboració:
Preparar el motlle posant el caramel de sucre. Batre tots els ingredients menys l'ametlla. Posar-ho al motlle. Posar l'ametlla per sobre de la preparació.
5 ous
1 got de sucre
100 grs de melindros
200 grs d'ametlla molta crua
2 gots de llet
3 cullarades de vainilla ensucrada
carmel de sucre (unes 3 cullarades de sucre)
Elaboració:
Preparar el motlle posant el caramel de sucre. Batre tots els ingredients menys l'ametlla. Posar-ho al motlle. Posar l'ametlla per sobre de la preparació.
Coure al bany maria al forn (només amb la part de baix del foc) fins que estigui cuit.
Una vegada refredat, posar a la nevera, i al dia següent donar-li la volta. Decorar-lo amb cireres confitades, per exemple.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada