Ingredients:
4 cullerades de mantega
125 gr. de sucre
1 cullerada de canyella
1 poma golden pelada i tallada a làmines
1 préssec en almívar tallat a làmines
1 sobre de llevat Royal
1 culleradeta de sal
450 gr. de farina
1 ou
Preparació:
Desfer en una safata resistent al forn 2 cullerades de mantega. A part, barrejar en un bol 100 gr. de sucre, la canyella i repartir aquesta barreja sobre la mantega desfeta. Coŀlocar a sobre les làmines de poma i préssec en fileres.
En un altre bol barrejar el llevat, 2 cullerades de sucre, la sal i 200 gr. de farina. Batre la massa durant 2 minuts amb batedora elèctrica. Finalment incorporar l’ou, 2 cullerades de mantega i 250 gr. de farina. Seguir batent fins que la massa estigui llisa i ferma.
Posar-la la barreja a la safata sobre la fruita i ficar al forn uns 35 minuts a
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada