Amb una presentació immillorable, i fins i tot amb un toc d'horticultura urbana (la menta era del seu hort), l'Anna ens ha ofert unes postres delicioses i fàcils, i si no vegeu....
Ingredients (8 persones):
4 iogurts naturals
1 brik de nata líquida
Sucre (un parell de cullerades)
1 pot de melmelada de fruits del bosc o de gerds
1 llimona
Fulles de menta
Preparació:
Muntem la nata a punt de neu amb el complement de baretes de la batedora i li afegim el sucre(si la nata és ben freda és molt més fàcil). Després hi afegim el formatge i els iogurts poc a poc barrejant a mà amb moviments en cercle, com si batéssim però molt lentament. Hi afegim també la pell de la llimona ratllada.
Emplatem (o encopem, més aviat) en una copa ampla cobrint el fons amb la melmelada, a sobre la crema que hem preparat i decorem amb unes fulles de menta i algun fruit vermell per a donar-li contrast, en aquest cas he escollit maduixes tallades en làmines.
L'Anna ha comptat amb unes bones ajudantes, Laura i Magda, en el muntatge final. Això es diu treball en equip!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada