Bé, ara, us passo la recepta, tot i que la Marta me la va donar el mateix dia del pastís....
Ingredients:
6 pomes Reineta
3 ous
150 g de sucre
130 g de mantega o margarina a temperatura ambient
1 miqueta de conyac
200 g de farina
1 sobre de llevat en pols
1 mica de sal
Elaboració:
Pelar les pomes i tallar-les a quarts. Filetejar els quarts sense arribar al final i reservar.
Mesclar els ous i el sucre, la mantega i el conyac.
Afegir la farina, el llevat i la sal.
Posar la mescla en un motlle de 30 cm de diàmetre desmontable, i posar a sobre els quarts de poma uns al costat dels altres amb la part filetejada cap amunt.
Posar-ho tot al forn preescalfat a 180ºC durant 25 0 30 minunts. Punxar i si surt net ja està fet.
Deixar refredar i posar sucre glass per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada