Portada de l'article d'Ada Parellada a La Vanguardia |
Molta gent d'oficina o de magatzem, tot anònims, som tupperistes, i cada dia ens portem el tupper de casa per menjar a la feina. La majoria de vegades s'associa a que l'economia no ens permet d'anar de restaurant, i potser si, però també estic convençuda que en aquesta elecció hi pesa quelcom més que els diners. Penso que valorem poder escollir les quantitats, el gust de la cuina feta a casa, la varietat dels plats, etc. Per això el ser tupperista es converteix en una elecció.
Aquesta elecció també la segueixen quatre personatges més o menys públics (la política canària Ana Oramas, el periodista Xavier Graset, la responsable de publicacions del museu Thyssen-Bornemisza, Ana Cela, i l'executiva de Christie’s María García Yelo) en un article de fa uns mesos de la cuinera Ada Parellada a La Vanguardia: Tuppers por convicción. Ells parlen d'estalvi econòmic, però també de temps i sobretot, de salut i paladar....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada