Ingredients pel refregit de mongeta i patata:
- mongeta verda i patata bullida
- all
- sobrassada
- oli
- sal
- 500 g de carn de vedella i de porc
- espècies al gust
- ou
- 50 g de farina de galeta
- una mica de llet
- Sofregim l'all trinxat i la sobrassada en una paella gran i afegim la mongeta verda i la patata bullida i escorreguda.
- Remenem durant uns 5 minuts per a que s'uneixin els sabors.
- Mesclem tots els ingredients de les mandonguilles fins que el conjunt agafi una textura una mica compacta.
- Fem les mandoguilles a la mida desitjada.
- Esclafem amb les mans les mandonguilles.
- Coem a la planxa, volta i volta.
Hoy en la fiambrera: Refrito mallorquin de judía verde y patata con minihamburguesas. Léelo!
Today at the lunch box: Majorcan fried green bean and potato with minihamburguers. Read it!
Ces boîtes à lunch: Frite du haricots et de pommes de terre Majorque stile avec minihamburguers. Lisez-le!
Ces boîtes à lunch: Frite du haricots et de pommes de terre Majorque stile avec minihamburguers. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada