Preparada com si anés d'excursió, avui ha tocat reaprofitar uns pèsols amb patata que quedaven a la nevera, i els he convertit en truita. He completat el menú amb unes croquetes cassolanes del bullit del caldo, un aliment que mai no falta al meu congelador perquè són un bon recurs.
Ingredients:
pèsols i patates
ous
croquetes (pollastre, ceba, llet i farina per fer la beixamel, sal, ou i farina de galeta)
Preparació:
En una paella amb una mica d'oli fer la truita amb els ous i la verdura.
Per a fer la massa de les croquetes: trinxar ben petit el pollastre del bullit el caldo. En una paella amb oli sofregir la ceba ben trinxadeta fins que estigui transparent. Afegir el pollastre i donar-li unes voltes per a que s'ajuntin ambdós ingredients. Afegir la sal i llet fins que cobreixi el pollastre. Deixar que s'escalfi lleugerament i afegir farina removent a la vegada. S'afegeix farina fins que la massa queda compacte. Es deixa refredar la massa, i amb una cullereta i la mà es van fent les boletes de croqueta, que després arrebossarem amb ou i farina de galeta. Les podem congelar així, o fregir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada