L'arròs com a base d'una amanida ofereix un plat fred que es conserva molt bé en el nostre tupper, i que comença a venir de gust de menjar. A més, combina a les mil meravelles amb qualsevol ingredient que li vulguem posar.
Ingredients:
arròs
olives
tomàquets cherry
palitos de cranc
blat de moro en conserva
Preparació:
Bullir l'arròs uns 15 minuts. Refredar amb l'aigua de l'aixeta, i deixar escórrer. Afegir la resta d'ingredients tallats.
Consells:
Si utilitzeu arròs vaporitzat l'amanida queda més solta.
A la feina es pot condimentar amb oli, vinagretes o maionesa.
Hoy en la fiambrera: Ensalada de arroz. Léelo!
Today at the lunch box: Rice Salad. Read it!
Ces boîtes à lunch: Salade de riz. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
A casa, que també ens estem convertint uns experts en tupper, ens anirà de perles aquest arrosset! A mi les amanides d'arròs m'agraden moltíssim, són tan versàtils!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra