Aquest dimarts, encara que havia de ser dilluns, vaig portar els postres pel grup que ens trobem al menjador de la feina. Per variar i no fer un pastís, em vaig decidir per unes crestes de poma facilíssimes.... Llàstima que encara que de gust estaven boníssimes, la textura havia perdut tot el seu encant (ja no cruixien). Havien passat massa hores des de que les havia fregit! En definitiva, és un postre que resulta si el fas i el menges. Apreneu dels altres!
Ingredients:
2 paquets de crestes "La Cocinera"
1 quilo de poma groga
canyella
sucre glacé
una mica d'aigua
Preparació:
Pelar les pomes i tallar-les a troços. Posar en un cassó al foc amb mig got d'aigua, canyella (al gust, potser un pal o en pols) i un parell de cullerades soperes de sucre. Deixar que es cogui (uns 15 minuts). Trinxar amb la batedora. Deixar refredar. Omplir les crestes i tancar. Fregir en oli calent. Deixar escórrer sobre paper de cuina, emplatar i cobrir amb sucre glacé.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada