12 de juliol del 2011

Noves col·laboradores

Des d'avui L'hora del tupper comptarà amb la col·laboració de dos dietistes-nutricionistes, la Rosa Baró i la Clara Antúnez (les podeu conèixer més bé a la pàgina de Col·laboradors d'aquest bloc).




Les dues tenen molts experiència en el seu àmbit, i a més a més els interessa el món dels tupperistes, així que em va semblar una bona idea que totes tres col·laboréssim, i ho hem tirat endavant. 


La Rosa participa en un programa de ràdio i és molt dinàmica en el twitter i al seu blog (Rosa Baró Vilà), i envia informacions molt interessants sobre els aliments i com alimentar-nos. 


La Clara també té blog (MssClaire Nutrició i Gastronomia), entre d'altres, ha impartit un curs de carmanyoles saludables per a joves, perquè com ella mateixa em va comentar "Cada vegada són més les persones que els hi toca dinar cada dia fora de casa. Els joves sovint agafen provisions amb els macarrons de la “mama” i amb el rostit de la “iaia”, però aquests plats s’acaben ben aviat."  

De moment, la Clara i la Rosa aniran valorant nutricionalment algunes de les receptes que publicarem al blog i donant consells alimentaris per a que els nostres tuppers, carmanyoles, hermètics o fiambreres siguin encara més bons i saludables.


Benvingudes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...