Tot i que avui m'han regalat uns codonys, el codonyat que he portat, suau i no excessivament dolç amb un punt amarg molt agradable, el vaig comprar a la fira medieval del meu poble a uns artesans del producte.
Però aquí us deixo la recepta que faig jo de codonyat.
És aquesta una bona proposta de emportar-nos a la feina unes postres que trenquin una mica la monotonia de la fruita de cada dia, i donar-nos un caprici dolç.
Ingredients:
- formatge fresc
- codonyat
Com ho preparem:
- Tallem el formatge fresc a daus una mica gruixuts.
- Posem a sobre uns talls, també quadrats, de codonyat, però més prims.
Hoy en la fiambrera: Dados de membrillo con queso fresco. Léelo!
Today at the lunch box: Cheese with quince. Read it!
Ces boîtes à lunch: Compte tenu de coings avec du fromage. Lisez-le!---------------------------------------------------------------------------------------
La combinació de formatge i codonyat és excel·lent... sempre triomfa! L'altre dia vaig provar de fer-ho al revés. Vaig posar un dau de codony i el vaig forrar amb una boleta de formatge de cabra. I queda molt resultón! Gràcies per compartir la proposta! Una abraçada.
ResponEliminaMarina, Ja he vist la teva proposta... molt més engrescadora que la meva.....Felicitats!
ResponEliminaBoníssims! Jo també en faig amb roquefort.
ResponElimina