17 de novembre del 2011

Carmanyola sana amb la Dra. Folch

Una de les coses bones que té Internet és que cada vegada més fàcilment és possible veure programes que ens interessen a misses dites. Ja no cal saber a priori què faran a la tele i programar el "vídeo" (jo ja quasi he oblidat aquest aparell).


Ara només cal que algú t'apunti que ha vist o que ha sentit no sap on que parlaven de, posem per exemple carmanyoles, i posant quatre paraules al totpoderós cercador Google, i ja el tenim. Per no parlar de les possibilitats que donen els RSS, alertes i similars temàtics.

En un d'aquest, he descobert que al programa "Divendres" de TV3 (15-11-11), la Dra. Folch va dedicar uns vint minuts a parlar de les carmanyoles. Consells sobre els aliments que han de formar part de la nostra alimentació diària i setmanal, producte que són interessants de tenir al rebost i la proposta de cinc senzills menús de tupper: hipocalòric, energètic, intel·lectual, antiestrès i exprés. 

Si voleu seguir una classe en línia, no us perdeu el vídeo.



Vídeo con consejos para hacer fiambreras sanas. Léelo!
Video with tips for healthy lunchboxesRead it!
---------------------------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

  1. Ostres, veig que cada vegada som més els adaptes a la TV a la carta. Jo tampoc sóc usuari de la TV convencional. E mateix concepte que quan vas a dinar a un restaurant, tries el que t'interessa i no el que et propossen (encara que les propostes del xef sempre són ben rebudes!!!). Aquest video concret, ho trobo genial per l'opció carmanyola. Molt bé per la Dra. Folch!!

    ResponElimina
  2. ÀLEX, certament cadascú hem de trobar la nostra manera de "menjar"... m'alegro que t'hagi agradat el meu suggeriment. A mi em va semblar interessant.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...