Ja veureu que és molt fàcil de fer, i si voleu variar la carn, podeu utilitzar pollastre o conill. A més, com que és una conserva, el podeu preparar avui, i menjar-lo més endavant.
Ingredients:
gall d'indi tallat a daus
ceba, força tallada no massa fina
alls, pot ser el cap sencera i sense pelar o com es vulgui
llorer
pebre, en pols i en gra
sal
farigola i altres espècies i/o herbes (opcional)
oli
vinagre
aigua
Preparació:
Posar en fred tots els ingredients en una cassola i cobrir a parts iguals amb oli, vinagre i aigua. Posar-ho al foc i que cogui a foc lent durant força estona.
Aquesta és la recepte original però jo escatimo la quantitat d'aigua perquè quedi més concentrat, -- diu la Marta.
Que vagi de gust i bon profit!
Pavo en escabeche. Léelo !
Marinate turkey. Read it !
---------------------------------------------------------------------------------------
Ha de ser boníssim. Jo ho faig amb conill i també queda molt tendre... quina bona proposta, amb gall d'indi! Petonet
ResponEliminaNo acostumo a fer escabetxos, però veient el teu i la facilitat... veig que n'hauria de fer més :)
ResponEliminaMARINA i STARBASE, proveu-lo. Boníssim i molt fàcil.
ResponElimina