Com que he triat una versió del pastís de realització freda, doncs han estat encantades de poder participar en quasi totes les fases de l'elaboració. Ja veureu que és molt fàcil de fer, encara que necessita algunes hores per tenir-lo acabat.
Ingredients:
140 gr de galetes (tipus maria)
60 gr de mantega
400 gr de formatge blanc cremós
400 gr de nata
80 gr de sucre
10 gr de gelatina (cua de peix)
1 pot de melmelada de tomàquet (també pot ser de fruites del bosc)
Com preparar-ho:
Posar en remull la gelatina en aigua freda.
Esmicolar les galetes (en aquest pas, i amb l'ajuda d'una maça de morter, les nenes van deixar anar totes les seves energies; encara que sempre es pot utilitzar l'un, dos, tres)
Escalfar 30 segons la mantega al microones.
Barrejar la mantega amb les galetes esmicolades.
Posar en la base d'un motllo, ben estès.
Posar a la nevera, i deixar refredar, mentre preparem la crema de formatge.
Posar en un pot per anar al foc la nata, el formatge i el sucre.
Remenar ben remenat fins que bulli (això, ho vaig fer jo, malgrat les nenes insistien en ajudar).
Fora del foc, afegir la gelatina i remenar fins que es desfaci.
Amb molt de compte, abocar la mescla al motllo amb la galeta.
Deixar refredar de nou a la nevera durant com a mínim 6 hores.
Cobrir amb la melmelada i decorar.
Hoy en la fiambrera: Pastel frío de queso. Léelo!
Today at the lunch box: Cool Cheese Cake. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada